Nya sommarskor!

Det är bra att ha en skointresserad svärmor, som inte har några döttrar eller andra svärdöttrar, med ungefär samma skostorlek som jag! I går fick jag fyra par skor av henne, nästan oanvända, som passade hyfsat bra! Fick de här, ett par vita gympaskor som satt riktigt bra, och ett par svarta Björn Borg-pjuck som jag måste gå in litegrann innan jag vet om jag kan använda dem. Helt perfekta sommarskor!

Vita gympaskor, svarta skor från Björn borg och ett par beiga tygskor. Fått sommarskor av svärmor!

Jag tycker att båda paren ser riktigt bra ut, och kommer helt klart att använda dem. Dessutom fick jag ett par beiga tygskor med ganska grov sula, som var sköna men inte alltför snygga. De duger ändå alldeles utmärkt till att gå omkring med på landet, där ingen bryr sig om vad man har på sig ändå. Det sista paret var ett par svarta sandaler med remmar som duger till att ha på mig när jag badar. Vad bra, då slipper jag köpa sommarskor i år också! Tack, svärmor!


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/07/nya-sommarskor/

2 kommentarer

  1. Toppen ju!!! Du får skor av din svärmor och jag får hallon – och amaronevin! 😀 Vi är lyckligt lottade!!!

    1. Haha, japp!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: