Osannolik olycka

Ibland händer det så sjukt konstiga saker, att ingen skulle tro dem om det inte fanns vittnen. Jag råkade ut för en sån grej när jag var relativt nyinflyttad i den här lägenheten, den var ganska nybyggd och hade inte genomgått slutinspektionen ännu. Det glappade lite i vattenkranen i köket, men inte så att det droppade vatten eller så. Den var bara lite vinglig ibland, trots att den var åtdragen. Sen en vacker dag hände det här.

En liten olycka i köket. De händer tydligen oftast där; kranen lossnade!

Det var en jäkla tur att älskaren R var där och såg det, för annars hade han aldrig trott mig, om jag sagt att den lossnade när jag skulle dricka lite vatten! Jag blev dyngsur, sedan garvade vi i en kvart. Sen jag av syrran att Per Morberg hade en likadan kran i köket man får se i hans matprogram, och att exakt samma grej hade hänt honom! Hahaha!

Jag fick självklart en ny kran efter besiktningen av lägenheten, och sedan dess har det inte varit några missöden. Ofta när något händer har man ju varken tid eller möjlighet att dokumentera det. Eller så är man för chockad för att förstå vad som nyss hände! Har du råkat ut för osannolika och knasiga olyckor som denna?

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/07/osannolik-olycka/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Tatianajuli 27, 2012 kl. 21:47
  • Svara

  När jag bodde hemma så smällde jag ofta i dörrar ( dramaqueen redan då ) så mina föräldrar hotade med att lyfta bort dörren. Och jag ba-Göör det . Sen skulle jag testa om det gick. Vilket det gjorde . Jag fick inte dit dörren själv utan fick vänta på att mamma kom hem och hjälpte mig – Hon dog nästan av skratt.

  I mitt första seriösa mycket stormiga förhållande så blev jag så arg att jag smällde igen en skåpdörr som lossnade . Jag satt försiktigt dit dörren och NN stod häpet med en dörr i handen. Jag hade vääldigt oskyldiga bambiögon.

  Ingen olycka direkt men ändå 🙂

  1. Haha! Skönt att få ur sig saker genom att slå på något ju!

  • Tofflanjuli 27, 2012 kl. 22:13
  • Svara

  Ha ha, rätt åt Per Morberg, han behöver nog kyla av egot ibland. Fast det var ju synd om dig som blev duschad ofrivilligt.
  Nåt liknande har ju hänt med min dusch, men nu har jag silvertejpat den, minsann! Annars sprutar den hejdlöst, som en sån där illvillig slang i Kalle Anka, du vet.

  1. Ja, det var en liten överraskning! Men roligt! 😀

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.