Ovanliga djur

Jo, djuren på Skansen alltså. Inte så många, och inte så ovanliga, men ganska söta ändå. Jag kommer ihåg när jag var liten, och de hade två elefanter på en superliten yta. Mycket har förbättrats sedan dess, men de såg inte ut att ha så roligt i värmen. Såg några ovanliga märkningar på djuren också. För inte målar man väl grisar med blåmetallicfärg särskilt ofta?

Gris på Skansen målad med färg, blåmetallic...

Såg någon sorts söt höna som var helt grå, utan ett uns till färg någonstans. Något som inte brukar ha någon färg är ju får, men de här hade en grön fläck på ryggen? Inte särskilt vanligt, men ganska roligt.

Får på Skansen målat med grön färg

På Lill-Skansen kan man klappa diverse djur, men de verkade riktigt stressade bland alla skrikande ungar, och gömde sig så gott det gick. Hade ingen lust att betala ytterligare en hundring för att gå in på Skansen-akvariet, i och med att entrén redan är dyr. Så det hoppade vi över, och roade oss så gott det gick ändå. Som djurpark sett är det ganska värdelöst, om man inte betalar extra. Inte ens då är det särskilt bra. Det var trevligt att gå omkring och kika, men nu dröjer det nog många år till nästa gång.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/07/ovanliga-djur/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.