Pigg skalle

Jävlar vad trött jag är! Inte särskilt trött i huvudet, så jag ligger ju ändå vaken om jag försöker sova. Lite brist på stimulans, kan man tänka. Kroppen är trött, men inte för att den har arbetat, utan för att den gör ont. Det sover man inte heller särskilt gott av. Skulle verkligen behöva träna lite hårt och få pumpen att jobba, men det går inte just nu. Har vikter, skivstång och hantlar på lantstället, så styrketräningen sker där – de dagar jag inte jobbar alltså.

Det är så tråkigt att inte orka med något på dagarna efter jobbet! Har jag väl kommit hem så orkar jag oftast inte åka iväg en gång till för att göra något, men tar jag det i direkt anslutning kan det funka okej. Ska försöka pussla ihop något med bästa M någon dag, för han har semester nu. Veckorna går väldigt fort, och i dag är det en månad sedan jag började jobba. Sex veckor kvar, med undantag för tre dagar på smärtkliniken i Umeå i augusti. Det längtar jag inte efter

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/07/pigg-skalle/

3 kommentarer

  • Tofflanjuli 18, 2012 kl. 11:57
  • Svara

  Oj oj, jag skickar över lite kraft och en kram! Här ska vi på roadtrip idag, shoppingtur till landet. Jag lär väl vara helt slut efter det. (Jag är ingen shoppare.)

  Stor KRAM till dig för jag tror att du behöver det!!!

  1. Tack och kram! Hoppas ni får kul!

  2. Oj, och nu såg jag att jag inte fick med hälften av texten! Zzz…

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.