Pre-loppisfynd

I går hade svärisarna tagit med lite fler kartonger med prylar till lantstället, som vi kikade på innan de går till loppis. R tog hand om en fickplunta med inbyggd speldosa, som ser ut som fronten på en Rolls Royce. När man lyfter på den (om den är uppdragen) spelar den en liten melodi, så det går inte att smygsupa, haha!

Rolls Royce fickplunta med speldosa och kylarprydnad

Han ville dessutom ha en hel del andra saker, bland annat en vas och en vattenkanna i mässing. Varför vet jag inte, för den var skitful och han har nästan aldrig vattnat en blomma i hela sitt liv. Till slut tog han förnuftet till fånga och lämnade den ifrån sig, tack och lov. Vasen var ändå ganska fin (grönaktig, såklart) och så tog vi ett fat av rött glas från Rejmyre. Och en ishink för att kyla champagne. Har aldrig haft användning för en sådan hittills, men man vet aldrig…

I kväll ska vi ta med katterna till lägenheten, för jag saknar dem och jag ska inte till lantstället nästa helg. Det blir alldeles för lång tid utan dem! Och R jobbar så mycket just nu att han kommer dit väldigt sent på kvällarna, och de blir ensamma en hel del. Inte ok. Så det blir mycket packning hem, men jag slipper bära… Och så blir det en natt mindre på lantstället, men glöm att jag åker tåg med kattbur!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/07/pre-loppisfynd/

6 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Tofflanjuli 1, 2012 kl. 12:36
  • Svara

  Ja en arbetsvecka väntar för oss arbetsmyror… 😛

   • juli 1, 2012 kl. 14:00
   • Svara

   Precis!

  • piafiajuli 1, 2012 kl. 12:44
  • Svara

  SUP-er häftig plunta, ju!

   • juli 1, 2012 kl. 14:01
   • Svara

   Hahaha! Ja, den var faktiskt häftig, till skillnad från de andra prylarna han ville ha… 😀

  • Farsanjuli 2, 2012 kl. 16:57
  • Svara

  Smaklöst med en plunta som liknar en rolla. En plunta assosierar ju till glädje och umgänge. Min kompis Lasse i Falköping har en Rolls Royce front som fotskrapa vid ytterdörren.

   • juli 2, 2012 kl. 17:15
   • Svara

   Hahaha! Jag är faktiskt oskyldig, du får skälla på R nästa gång!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.