Privatchaufför

I morse åkte jag för tredje dagen i rad med en chaufför som bor i samma område som jag. Han hade låtit bli att ta en annan körning, eftersom han visste att jag åker samma tid varje dag! Gulligt. Eller läskigt kanske, det beror väl på hur man ser det. Han är i alla fall väldigt trevlig och pratsam, och jag åker mycket hellre med någon som vet vad jag heter, och som anpassar körningen efter mitt problem, än med någon som ger mitt färdtjänskort till en random tant.

Jag är trött som ett as, men det blir en lång dag. Hem efter jobbet, packa lite, och sedan söderut mot lantstället med M&M. Vännerna, alltså. På vägen måste det ätas, och handlas mat. Kylen är tom på lantstället också, så det blir mycket att bära. Älskaren R (som jobbade 18 timmar i går, vad hände med 11 timmars dygnsvila?) ska köra, så förhoppningsvis blir det ganska enkelt. Han kom hem halvtre i natt, och åkte sju i morse igen, men i dag slutar han klockan två. Vi är alla lite mosiga, men jag har ju en skön säng där nu, och alla vänner är mer än införstådda med att jag inte orkar hålla igång dygnet runt. Tack och lov…


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/07/privatchauffor/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: