Regn, bandage och ensamt

Det verkar gå ganska bra med bandage på handlederna. Visst gör det ont som fasen, men lindringen får man ju genom att vila och inte anstränga området – inte genom att skriva på ett tangentbord i fyra timmar. Det blir förhoppningsvis inte värre i alla fall, men det ser ju inte snyggt ut men bandage. Varmt blir det, och svårt att skriva med en vanlig penna. Det behöver jag också göra då och då.

När jag kom hem från jobbet var det sjukt varmt och kvavt ute, det hade inte åskat något ännu. Det var 28 grader inomhus, så jag vädrade och försökte sitta ute på balkongen i solen en stund. Det var alldeles för varmt, så jag svalkade mig inne… Och jag klagar inte, för jag tycker att det är underbart! Hur som helst, sådan tur verkar jag inte ha i morgon. Prognosen säger regn resten av veckan, och en rejäl åskskur också. Blää.

Svart himmel, mörka moln och åska

I morgon är det någon deadline på älskaren Rs jobb, så resten av veckan blir förhoppningsvis som vanligt. De senaste veckorna har han jobbat 12-timmarsdagar, och i dag och i morgon blir det ännu mer. I och för sig inte ovanligt, men tråkigt för mig. Han har i alla fall tre veckors semester i sommar, med start på måndag, sen åker han och jobbar en vecka i Spanien. Nåja, vi ses i alla fall på helgerna framöver…


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/07/regn-bandage-och-ensamt/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: