Roadtrip i helgen

Vi har planerat en liten roadtrip till helgen, jag och älskaren R. Vi tänkte bland annat ta en tripp till Linköping (och det går inte att åka dit utan ett besök på Cloetta), men i övrigt så är vi planlösa. Motala och Vadstena klarade vi av året innan, så dit ska vi nog inte igen just nu. Men vi vet inte riktigt var vi ska ta vägen! Roliga, udda museum eller konstiga butiker uppskattas. Någon som har tips på saker inom 20-30 mils radie från Linköping som är sevärda?

Cloetta fabrik Linköping fabriksförsäljning av godis. Roadtrip

Vi ska åka i svärisarnas lilla lastbil, som förutom sittplatserna i framsätet har både sängar och kokplatta. Billigt och mysigt boende! Bekvämt? Vet inte än, men det kan ju inte vara mycket sämre än en platt säng på ett vandrarhem. Dessutom kan jag lägga mig när jag vill, och vi kan åka när vi vill. Antingen åker vi på fredag kväll, eller tidigt på lördag morgon, beroende på hur trött jag är efter jobbveckan, och kommer tillbaka söndag kväll. Det ska bli mysigt!


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/07/roadtrip-i-helgen/

2 kommentarer

  1. Men hallå! Det är ju mina hemtrakter och vi åker ner på söndag, åter måndag.
    Hur som helst, i centrala Linköping finns en kyrka, S:t Lars, som har en läskig krypta. Vidare är slottet och Domkyrkan värda besök. Cloetta i Ljungsbro, förstås och fortsätter man lite till närmare Borensberg kan man åka till Brunneby musteri.
    Räcker det???

    1. Just ja, kryptan! BRA Tofflan, tack!

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.