Safari på Skansen

Dagens fotosafari på Skansen blev en lång och trevlig upplevelse! Hela veckan har det utlovats regn lagom till i dag, men i förmiddags sa prognosen att det skulle bli varmt och hyfsat fint. Så jag drog på mig shortsen, skippade både jacka och paraply och tog en taxi dit. Det var tur, för det var 27 grader och stekande sol! Nästan lite för varmt, och kvavt, men mycket glass och vatten svalkar bra.

Kollade in alla söta djur, och fick faktiskt se en järv. Alla som har varit på Skansen vet ju att man undrar om de verkligen har några järvar där, eftersom man så gott som aldrig ser dem. Men nu så! De flesta djuren var trötta av värmen, och det var inte så mycket aktivitet. Såg en ekorre som stal brända mandlar där de tillverkade dem, fyra brunbjörnar som låg och kramades i en hög med sågspån, och urgulliga lappugglor!

Älgar på Skansen

Efteråt gick jag och åt med en av vännerna som var med, och har precis kommit hem. Helt slut. Ni får höra lite mer om dagens besök i morgon, tror jag. Då är förresten älskaren R äntligen ledig, då ska vi hänga och kanske hitta på något roligt på stan om jag orkar. Äntligen! Han följde inte med i dag, för han skulle hänga med min pappa… Ehhh…!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/07/safari-pa-skansen/

2 kommentarer

  • Christinajuli 7, 2012 kl. 20:46
  • Svara

  Milde tid så länge sedan det är jag var på Skansen…nä, vänta nu…jag har faktiskt varit där i tjänsten….fast det var inte i går det heller om jag tänker efter.
  Jag tycker älgar har så sötgossig…heter det mule?
  Hur som så hoppas jag du och R. får en trevlig söndag!

   • juli 7, 2012 kl. 20:52
   • Svara

   Haha, det är mysigt, men inte så mycket djur som jag hade önskat! Jag tror att det heter mule på älgar, men nu när du sa det så blev jag osäker! Haha! Tack snälla!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.