Samåker med puckon

Det är riktigt soligt och fint här i stan, fastän jag är helt säker på att min väderapp visade hällande regn för i dag. Men det var i morse. Älskaren R är här hemma i dag för att plugga lite till ett prov i morgon, tung last på lastbil eller vad sjutton det var. Han ska hjälpa mig att handla också (eller åka och handla åt mig), för nu ekar det så där tomt på småsaker att äta igen. Om jag inte nöjer mig med kaffe utan mjölk och flingor utan yoghurt, förstås.

I går kväll och i dag har jag verkligen fått lida av allt skumpande på småvägar, och en platt tunn madrass. Inte så kul, men spelar det någon roll egentligen? Jag kommer ändå inte orka göra något i dag. I morse förresten, när jag åkte till jobbet, skulle vi plocka upp någon med en medpassagerare till på vägen. De hade bett att chauffören skulle ringa när han var framme. Sagt och gjort, men har man bokat en bil till ett visst klockslag är man väl färdig då? Inte då, vi fick vänta tio minuter tills de kom ner. Idioter.

Eftersom jag är ute i god tid, och räknar med att man får samåka ibland, så hann jag självklart fram med marginal ändå. Men de blev i de närmsta sura över att de var tvungna att åka förbi mitt jobb först. Öhh…? Det borde vara jag som skulle bli sur, om någon. Dessutom luktade de illa, och tjejen som var medpassagerare var hög som fasen. Jävla puckon.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/07/samaker-med-puckon/

2 kommentarer

    • Tofflanjuli 30, 2012 kl. 20:39
    • Svara

    Puckon. Verkligen!

    1. Puckon, sa Bill. Puckon, sa Bull. Eller var det tvärtom? 😀 Hur som helst, puckon var de.

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.