Småvägar i vildmarken

Vi åker nästan bara på småvägar, och försöker pricka in så många sevärdheter som möjligt. Så här såg det ut i farten på väg neråt i går kväll, när vi åkte bortåt landet.

20120727-202047.jpg

Vi försökte hitta någonstans att handla lite frukt och lite bröd att ha till en kvällsmacka och frukost, men efter Stigtomta (som ligger nära Nyköping, där vi startade) var det helt kört! Mataffären i Rejmyre stängde klockan sju (!), och vi var där vid åtta. Varenda ort vi körde förbi var helt stängd, och inte en mack så långt ögat nådde. Sveriges vildmark.

Vi svängde åt ett annat håll än vi tänkt, bara för att kunna köpa något. Vi såg ljuset i Vingåker, och fortsatte sedan ut till en trevlig skogsväg utanför Brevens Bruk för att parkera oss för natten. Sov inget vidare, men det funkar ett par nätter i alla fall. Men det här med att bara åka på småvägar, jag går ju hellre omkring i en ort eller kollar på något, än att sitta i en bil på en skumpig väg. R säger att de stora vägarna är tråkiga… Visst, men har man bara två dagar på sig så kanske man får skynda på lite. Nudge nudge.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/07/smavagar-i-vildmarken/

2 kommentarer

    • Tofflanjuli 28, 2012 kl. 19:25
    • Svara

    Låter spännande med en roadtrip och att sova i bilen, men jag förstår också om det blir jobbigt.

    Jaa, ni har ju VERKLIGEN åkt ut i bushen! Ni får plocka bär och svamp att äta! 😉

    1. Ja! Mysigt och jobbigt, vi hade en fladdermus runt bilen i går kväll, och fullt med blåbär runt omkring! Nu är vi, som av en olyckshändelse, i Motala! Di prater lustigt här… Vi skulle inte hit, men det var ju ingen stor omväg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.