Snygga fötter

Finns det något vidrigare än ett par riktigt äckliga fötter? Centimetertjock hud, som inte har sett en fil eller pimpsten på åratal. Sprickor. Gulaktiga, tjocka och långa naglar. Vårtor. Jag kom att tänka på det när jag målade tånaglarna häromkvällen, och jag vill aldrig någonsin ha äckliga fötter! Jag ägnar mer än gärna fem minuter två gånger i veckan på att ha snygga fötter…

I framtiden, om jag blir alldeles orörlig, eller kanske till och med stelopererad, kommer det att bli svårare. Men absolut inte omöjligt, det går alldeles utmärkt att få huden len sommartid när man går i sand, eller att slipa fötterna på en sten. Eller ha en fil liggandes på golvet i duschen året om… Det går att smörja in fötterna utan att använda händerna också, med lite övning. Måste bara lära älskaren R att måla naglar, han är väldigt ovillig att ens prova.

Snygga fötter

Att jobba med fotvård på äldre människor måste vara något av det äckligaste jag kan tänka mig. Till och med att städa äckliga toaletter är mycket trevligare! Sist jag låg på sjukhus såg jag en medpatients fot sticka ut från sängen, och jag höll på att kräkas. Det var den vidrigaste fot jag någonsin sett, och jag dog nästan lite. Det var ingen åldringsfot heller direkt, karln var bara i 40-årsåldern. Tänk om man hoppar i säng med någon, och så ser man ett par såna fötter… Jag skulle dra! R har snygga fötter, men väldigt långa stortår. De pajar strumpor på löpande band. Vad tycker du om fötter?

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/07/snygga-fotter/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Ellyjuli 20, 2012 kl. 17:10
  • Svara

  Åh, äntligen är det någon som blir lika äcklad som jag. Fast jag kan erkänna att jag nog är ganska äcklad av fötter vare sig de sitter på en gammal farbror eller ett litet spädbarn. Skulle aldrig någonsin ta i någon annans fötter, knappt så att jag tar i mina egna…

  1. Haha, du är nog ännu mer äcklad än vad jag är då! Men ja, det är fruktansvärt äckligt. Jag skulle inte kunna hålla minen om jag var tvungen att arbeta med någons fot! 🙁

  • Tofflanjuli 20, 2012 kl. 20:16
  • Svara

  Fötter är läskiga! Men jag tar hand om mina och smörjer dem varje kväll samt ”jobbar” med en vårta.

  1. Jag tar hand om mina också, det är viktigt att fötterna mår bra!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.