Stålmän

Jag såg en riktigt fet kille på stan, som hade på sig en väldigt tight, rosa träningsoverall. Det var inte snyggt. Han var så tjock att han hade svårt att gå, så det var inte bara lite övervikt eller kulmage det handlade om. Först trodde jag att det rörde sig om en svensexa eller något, för man vill väl inte ha något sådant på sig frivilligt? Men jag hade fel. Han var i sällskap med en tjej, och var förmodligen bara ute på stan.

Visst, det är säkert väldigt svårt att hitta kläder som passar när man är stor, men nu går det ju hur lätt som helst att beställa från hela världen! Det finns betydligt snyggare saker än för små, rosa träningsoveraller att tillgå, i butiker som bara har saker i flera X large. Ja, ja, man sätter på sig vad man vill, och jag är minsann inte snygg jämt heller.

Apropå svensexor förresten, det är så gott som alltid någon sådan på Gröna Lund. Ett år när jag var ung (ja, typ 18), sommarjobbade jag där en sommar. Det var inte så häftigt, men alla arbetskompisar var i alla fall i samma ålder, så vi hade kul ihop. Hur som helst, en lördag var det riktigt många svensexor där, och vi räknade till inte mindre än tre blivande makar som var utklädda till Stålmannen. Kul och originellt…?

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/07/stalman/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.