Svält och pappersgöra

Handlederna känns bättre. Armbågarna är sämre. Kanske för att jag inte kan röra handlederna när jag skriver, och armbågarna belastas mer. Oavsett varför, så är det jävligt jobbigt, och mitt jobb går ju ut på att registrera saker i datorn. Så det är väl bara att bita ihop. Ryggen är lika jävlig som vanligt, men ryggskottet har fixat till sig – för den här gången. Med min historia som referens lär jag fått ett till om några veckor.

Jag hoppas att älskaren R inte behöver jobba mer än 12 timmar i dag, för det är jäkligt ont om mat hemma. Inget bröd, ägg, ingen potatis, lök och andra grönsaker, eller mejeriprodukter och jag tuggar på det näst sista äpplet just nu.

Äpplen, frukt

Liiite skralt, men frysen är full av kött, kyckling och annat gott. Blir så jäkla torftigt utan något till bara. Det finns liksom inget litet att bara tugga på heller.

Jag orkar inte gå ut något mer efter en dag på jobbet, än mindre gå och trängas med pöbeln i mataffären. Fyfan. Dagen i övrigt kommer nog bestå av diverse pappersgöra hemma, och annat som går att skjuta upp till en annan dag. Eller ja, kanske inte. Det är ju därför jag måste göra det i dag…

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/07/svalt-och-pappersgora/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.