Tangentbordsstrul

Min pyttelilla datorjävel fick frispel. Inte nog med att det är en rad pixlar som hakar upp sig på skärmen ibland (eller jag vet inte vad det är, ursäkta mitt amatörmässiga datorspråk) och skapar en svart flimrande rand då och då, nu hade tangentbordet börjat jävlas också. Helt plötsligt gick det inte att skriva något, eller utföra några kommandon alls. Kul, eftersom jag är en ganska flitig bloggare, och datorn är min underhållningsmaskin!

Testade allt jag kom på, sen gav jag upp och ringde älskaren R. Han föreslog att jag skulle skaka lite på den, för han misstänkte att det var något glapp någonstans. Sagt och gjort – sen fungerade den! Hur länge har jag haft den? Jo, i fyra månader, sedan den 21 mars. Visst, den går varm och får åka en del (väl inpackad och försiktigt, dock), men den hade inte rört sig på en vecka när den plötsligt började glappa.

Laptop dator. tangentbordsstrul

Ja, skit samma, R påstår att han ska utföra ett litet kirurgiskt ingrepp och se över kontakterna där inne. Det är kanske så att mina dåliga leder smittar av sig på burken också… Nästa gång något pajar ska jag börja med att skaka på skiten, och prova alla logiska och mer vedertagna lösningar efteråt, om inte skakningen fungerar. Jävla mög, antar att den här datorn inte kommer leva så länge som jag önskar heller. Doktor R, hjälp!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/07/tangentbordsstrul/

2 kommentarer

    • Tofflanjuli 31, 2012 kl. 16:42
    • Svara

    Vilken tur att du har en doktor R! Den som lovade mig livslång support på datorn jag köpte släpper jag inte in i mitt hem längre.
    Men det är alltid bra att kolla så kablar och anslutningar inte glappar, sånt kan ställa till mycket skit…

    1. Verkligen tur, jag blir så irriterad när saker inte funkar som de ska! Och inte har jag tålamod att felsöka heller…!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.