Trött, trött, trött

Jag är tröttare än tröttast! På eftermiddagarna är det som allra värst, jag skulle inte orka gå ut ens om huset brann. Eller jo, kanske, med lite tur. När jag väl är på jobbet är inte tröttheten det värsta, då är det smärtan jag kämpar mot. Försöker distrahera mig så gott det går, men jag måste nästan alltid ta en paus och gå omkring litegrann, skaka ur armarna ordentligt, äta några piller och leta ny motivation. Tänka mig frisk? Glöm det. Det fungerar inte på tänkande människor med riktiga sjukdomar.

Nu är den här arbetsveckan snart slut, och jag ska åka och leta stöd och hjälpmedel, ortoser, till händer och armar. Ska kika efter en kjol också. Två av mina kollegor hade skitsnygga, ungefär likadana, nya kjolar på sig i går, som de inte hade köpt på samma ställe, så jag ska se om jag inte kan hitta en också. Siktar på den billigare av dem först.

Sen blir det hem och sova, vila, eller vad som helst som inte tar någon av min energi. Skriva lite (pekfingervalsen eller att skriva i mobilen går bra hemma, inte på jobbet), klappa katter, dricka kaffe. Det vore ju roligt att gå eller åka någonstans på kvällen, eftersom eventet blev inställt, men vi får se hur länge älskaren R ska jobba. Han har årets körigaste veckor nu, precis innan semestern. Det gör mig inget om vi bara är hemma heller…

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/07/trott-trott-trott/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Tofflanjuli 6, 2012 kl. 12:44
  • Svara

  Fredagskänsla här… Räkor och vin på ballen i kväll hade varit önskvärt, men troligen tillåter inte vädret det. Kvavt och klibbigt i luften…

   • juli 6, 2012 kl. 12:57
   • Svara

   Det är gott inomhus också. 😀

  • Tofflanjuli 6, 2012 kl. 18:54
  • Svara

  Inställt. 🙁

   • juli 6, 2012 kl. 19:05
   • Svara

   Skit också!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.