Uppdatering om färdtjänstkortet

Jaha, hur gick det med mitt färdtjänstkort i går då, det som chauffören gav till en gammal ouppmärksam tant? Jo, precis innan jag var på gång att ringa taxibolaget, så hörde chauffören av sig. Han hade haft vissa svårigheter med att få tag i tanten igen, eftersom det tog lite tid, men hade fått tag på kortet till slut. Så han åkte ut till min förort igen, och jag fick tillbaka det.

Han var väldigt ledsen och bad om ursäkt flera gånger. Men eftersom det löste sig så var det helt lugnt för min del, och han kommer nog att vara lite mer noggrann i framtiden. Han förlorade trots allt två timmars inkomst för sitt misstag. Jag hade i och för sig löst situationen mellan mig och taxibolaget om jag inte hade fått mitt kort, men jag blev ändå riktigt arg. Det är en värdehandling, för fan! Och mitt stackars hjärta! Jag vill inte oroa mig för något, allt ska bara funka. Annars jävlar.

Och den stackars tanten som fick mitt kort då? Om hon inte märkte det när hon fick tillbaka kortet, hade hon förmodligen inte märkt det förrän nästa gång hon skulle åka någonstans. Och hon slog mig inte som typen som fixar och donar och argumenterar för sin sak om det behövs. Synd att man inte ser vilket kort de drar när man sitter i baksätet, men nästa gång jag samåker ska jag fan klättra fram för att se, om det så behövs.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/07/uppdatering-om-fardtjanstkortet/

2 kommentarer

    • Tofflanjuli 12, 2012 kl. 08:41
    • Svara

    Å vad skönt att allt löste sig!!!!!

    1. Ja! Fyfaaaaan vad arg jag blev! Och orolig!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.