Avslut på Lidingö

Vilken dag. Det var dags för avslut på Lidingö, men jag såg så sjukt många roliga saker på stan, att jag nästan började tro att världen skojade med mig ! Först, en man i en krokodildräkt. Såg inte att han hörde till någon grupp med andra utklädda människor, utan han bara gick omkring så. Sen såg jag en man i en alldeles för liten kostym – av skinn. Ja, skinn. Den var så tajt att man såg valkarna på magen, för jag antar att han inte var så smal nu som när han köpte den. Sen en gubbe i svart skinnkjol och högklackat. I och för sig inte konstigt med crossdressing, men det såg roligt ut i kombination med helskägg. Ja. Och så en massa Lady Gagas på Åhléns, det var parfymlansering.

Skor

Läkarbesöket, ett avslut. Det sista på Stayac på Lidingö. Det känns mest tråkigt och sorgligt, för vården och bemötandet där har varit helt fantastiskt. Nu ska jag ju till Umeå igen nästa vecka, men efter det måste jag boka in en tid hos husläkaren igen och ta tag i allt med Försäkringskassan och dylikt. Ska träffa min arbetsförmedlare på fredag också för att avhandla min något mörka framtid som arbetssökande. Nåväl.

Uppdaterade min läkare om vad som framkommit i Umeå, och sen pratade vi mest om träning. Träning av höftböjare och bål, och det gör jag ju redan. Har gjort i många, många år, kan tilläggas. Han rekommenderade massage och varma bad för att lugna ner nerverna ibland, och pilates som träningsform. Jag vill ju helst lyfta skrot, men jag använder mig av en del pilatesövningar då och då också. Boll har jag ju redan. Fick ett par recept förnyade, och sen var det tack och hej. Jag är välkommen tillbaka om jag behöver hjälp med något gällande träning eller behandling i alla fall, alltid något. När jag skulle hem kom inte taxin, så jag ringde resegarantin. Då kom den mitt i samtalet. Nu: Vänta på R, som med lite tur har med sig saknade ingredienser till muffins.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/08/avslut-pa-lidingo/

2 kommentarer

1 ping

  • Tofflanaugusti 29, 2012 kl. 21:15
  • Svara

  Ha ha ha, jag hade skrattat ihjäl mig åt alla tokar!!

  1. Ja! Det var nästan overkligt, så mycket konstigheter brukar det inte vara på en och samma gång! Jag är så sugen på att fota, men jag kan inte reglerna kring det där så jag låter bli… 🙂

  • Avslut på jobbetjuli 26, 2013 kl. 23:11

  […] går var det avslut hos min fantastiska rehabläkare, och i dag är det avslut på min anställning på Läkare Utan Gränser. Vi ska gå ut någonstans […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.