Avundsjuk…

I dag kommer äntligen älskaren R hem från Spanien! Jaaaa! Förutom en kortis i lördags (när vi var på fest och dansade Gangnam style) så har jag knappt sett honom på två veckor. Det har blivit en alltför lång påminnelse om hur tråkigt livet blir när han inte är i närheten, och jag blir ganska avundsjuk på att inte kunna resa så. Det sägs ju att det är bra att sakna varandra, och det stämmer säkert om det handlar om två människor som bara går hemma hela dagarna. Men inte i vårt fall, för det känns som att vi knappt ses. Jag skyller på honom, för jag är där jag är, liksom…

Han har inga nycklar med sig, så jag skulle ju kunna skoja till hans tillvaro lite genom att låtsas att inte vara hemma. Eller ännu roligare, genom att inte vara hemma! Njae, riktigt så taskig skulle jag inte vara, för jag om någon vet hur trött man kan vara av en flygtur efter en veckas hårt jobb. Han har slitit ganska hårt, lät det som, men i går var han ledig. De bodde på något riktigt flott golfhotell, som var fullt av tyskar. Jag var så in i helvete en aning avundsjuk på badandet i medelhavet och promenaden på stranden!

Kanske jag får åka någon gång snart också. Det vore så fantastiskt skönt, för jag har inte varit på något ställe där man kan bada och sola på evigheter. Det är mer än tio år sedan, och även om jag är mer av en äventyrar- eller stadstittartjej så har ju mitt liv förändrats så pass mycket att en solresa börjar verka riktigt lockande. Jag är faktiskt riktigt avundsjuk, och sugen. Någon som har en liggandes som de inte tänker utnyttja…?

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/08/avundsjuk/

2 kommentarer

    • Tofflanaugusti 12, 2012 kl. 16:18
    • Svara

    Skulle också vilja åka… Men drömmer om en resa en vecka till London med Fästmön, just nu… Skulle sitta fint… Har inte varit utomlands sen 1996. Längtar efter lite input…

    Jag tycker att du ska busa med R och låtsas vara borta! 😀

    1. Ja, lite variation, något som känns annorlunda och spännande, eller bara avslappnande skulle vara helt jävla fantastiskt. Ja, han är på ingång nu… 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.