Bäverboll

Såg de här bävrarna på ett av mina försök att spendera tid i Umeå. Jag vet inte vad de hade för funktion, för de var väldigt stora och ganska runda. Med svans, såklart. Det konstiga var att de stod bredvid en skylt där det stod ”skolstart”, så först trodde jag att det var en ryggsäck. Men icke, tror jag. Såg inga remmar eller dragkedjor, bara en bäverboll.

Bäver, boll eller ryggsäck? Bäverboll, nya modedjuret kanske?

Bävrar kanske blir de nya trenddjuren, som ugglor har varit ett tag nu. Men… Vem vill ha en bäverboll på ryggen eller en liten runt halsen? En stor svans och ett par tänder? Eller en jävla bäverboll som inredningsdetalj? Nej tack. Nej, jag röstar på att stafylokocker (se här) ska bli det nya innedjuret i modet nästa år. De är ju skitsöta, vem gillar inte en tom blick och kulögon, liksom? De påminner ju ändå om ugglor på det viset. Dessutom har de många användningsområden, även för killar. Vad sägs om en nyckelring som sticker upp ur fickan lite snyggt så här? Jag skulle lätt köpa en till alla jag känner…

Stafylokock i fickan, nya modedetaljen? I stället för bäverboll?

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/08/baverboll/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.