Blommor och avsked

Har haft en underbar sista dag på jobbet. Möttes av en stor bukett blommor, liljor, på mitt skrivbord! Vi körde på som vanligt fram till lunch, och min ena kollega påstod att hon helt levde i förnekelse angående att jag skulle försvinna. Så gulligt! Sen gick vi allihop till en restaurang i kvarteret och käkade lunch tillsammans. Det händer inte ofta, sist var nog min sista dag på jobbet, förra svängen! Det känns i alla fall som att det inte är sista gången jag utför arbete där, och vi kommer helt klart hålla kontakten.

Blommor, en bukett liljor som jag fick sista dagen på jobbet

Efter lunchen hade de fixat lite efterrätt på kontoret också, jordgubbar och glass. Alltså, jag var så mätt när jag satt i taxin på väg hem, att jag nästan mådde lite illa, haha! Hade ju med mig ett gäng muffins också, som vi käkade på förmiddagen. De gick åt, och någon sa ”Är det såna där goda som hon bakade förra gången?” Haha! Det tar jag som ett gott betyg. Det blev många kramar och avsked. Jag är nöjd med min arbetsinsats, och jag tror att de andra är det också. Och tack, fina kollegor, för vackra blommor!

Min chef var inte där i dag, så jag ska maila henne i morgon angående ett intyg till Arbetsförmedlingen – dit jag ska i morgon förmiddag. Jag får sova lite extra länge, det ska bli helt sjukt skönt. Jag brukar ju sova runt 8 timmar när jag har jobbat, men det räcker inte. Det blir ändå en tupplur på eftermiddagen, och jag är alltid trött. Projekt ompyssling och återhämtning börjar i morgon. Och så är det fredag, vilket förmodligen betyder något roligt på kvällen. Vad vet jag inte än, stay tuned.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/08/blommor-och-avsked/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Tofflanaugusti 30, 2012 kl. 20:39
  • Svara

  Håller tummarna att det går bra för dig på AF och att de uppför sig vettigt mot dig!
  Kram!

  1. Tack! Det brukar de göra, om än inte alltid rationellt så är de i alla fall trevliga.

  • Malinaugusti 31, 2012 kl. 21:41
  • Svara

  Samma kollega levde i förnekelse sade i dag att det var så konstigt att du inte var där. Vi andra håller med. Men du vet ju vilken hjälp du varit, underbart. Kom tillbaks och fika när som helst!

  1. Tack snälla! Det ska jag, ni lär inte bli av med mig. :mrgreen:

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.