Bönelåda

Jag tänkte skriva en lapp angående älskaren R och lägga i den här lådan vi såg i någon ort längs Göta Kanal. En bönelåda! Omtänksamt och snällt av mig, va? Han hotade med att lämna mig där, hahaha!

Bönelåda, lägg en lapp i lådan

Jag tycker ändå att det är en utmärkt idé med en bönelåda, för det finns säkert många som inte vågar berätta saker för andra. Och det är nästan alltid bra att skriva ner de saker som gör att man inte mår så bra. Att dessutom veta att någon ägnar en minuts omtanke om en kan vara skönt, även om man inte känner personen.

Sen håller jag ju inte alls med om det religiösa i sammanhanget, för jag tror inte att det påverkar ett endaste dugg. Men de små handlingarna den här bönelådan medför i sig är säkert bra, och om det kan ta bort lite stress eller oro för någon så är det enbart positivt. Oavsett vad som står på lådan, och oavsett vad man tror eller inte tror på. Så det så, R! Vad tror du?

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/08/bonelada/

2 kommentarer

    • Tofflanaugusti 24, 2012 kl. 19:20
    • Svara

    Låter som en jättebra grej ju! Alla har ju inte bloggar… 😉

    1. Nej, precis! Jag tyckte att det var en rolig och bra grej! 🙂

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.