Busvissla

Vet ni vad som hände häromdagen förresten! Jag var på väg för att möta vännen E på stan, och så gick det förbi en kille som busvisslade åt mig! Hahaha! Det har inte hänt på hur länge som helst! Visst har man väl råkat ut för diverse snuskiga ord när man har mött någon, eller det typiska italienskaBella donna” (och nu försöker jag inte antyda att jag är särskilt snygg, jag ser ganska alldaglig ut), men det var många år sedan någon faktiskt ägnade sig åt att busvissla åt mig!

Det var faktiskt roligt, man sträcker lite extra på sig, och leendet spricker upp direkt. På mig, i alla fall. Jag kände mig inte så snygg innan heller. Det är alldeles för sällan man hör någon busvissla nu för tiden! Jag utmanar alla killar att vissla lite oftare, för det är trevligt. Har du blivit busvisslad åt i modern tid (av någon annan än din pojk- eller flickvän/sambo/fru/man)? Det känns lite som en grej man gjorde förr i tiden, och det kanske är töntigt, men jag blev glad. Det finns säkert en del som tar illa upp när en karl busvisslar åt dem, men skyll er själva om ni inte kan ta en komplimang.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/08/busvissla/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.