Byxjakt

Det blev en lång, men rolig dag i dag också – skulle på byxjakt. Var ganska seg hela förmiddagen, och fick inte i mig någon ordentlig lunch innan jag åkte till stan för att träffa bästa M. Vi började med att fika, och jag köpte den största bullen jag kunde hitta. Den var skitgod!

En skitstor kardemummabulle. På byxjakt behöver man fika.

M körde en betydligt mer sparsmakad variant, och kom ut med den här lilla fjantiga kakan. Den såg mest torr och äcklig ut, men han påstod att den var god.

Liten töntig torr kaka till kaffet. Fika innan dagens byxjakt

Vi gick och kikade på kläder, och trots besök i säkert femton butiker för min del, hittade jag inget på min byxjakt. Provade varenda byxa som såg okej ut, men ingen passade eller fanns i rätt storlek. Jävla rea. M hittade både jeans och en tröja, men jag kom till slut bara hem med ett trepack strumpor. Visserligen behövde jag dem, men särskilt kul var det ju inte, när jag faktiskt behöver byxor. Nåja, det lär ju finnas tid i veckan att kika, om jag orkar. Sen käkade vi lite och satt och glodde på folk och pratade. Han slog mig också, förresten, men han hade goda avsikter! Haha, det låter inte så bra när man bara hör det så där, men det var roligt. Jag ska börja planera min hämnd!

Nu väntar packning och förberedelser inför resan till Umeå i morgon bitti. Måste förmodligen kliva upp före klockan fem, och det känns ju inget vidare. Inget alls med den här resan känns särskilt bra, men förhoppningsvis ska saker redas ut, och med lite tur slipper jag i alla fall ligga och grubbla varenda kväll efter det här. Time will tell.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/08/byxjakt/

2 kommentarer

  1. Tänker på dig och hoppas att det går bra i Umeå! Men du har ju grundat bra med en bulle, känns tryggt att veta. Däremot var ju den där kakhelveten bara jädrigt fjantig, verkligen!

    1. Tack! Ja, visserligen är det inte samma perspektiv på kakan som på bullen, men den var liten och löjlig!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: