Chilifest

Passar på att pyssla lite i köket, så här nu när jag inte riktigt har något att göra. Det är ju alltid bra att ha saker färdiga, när man behöver dem. Det påstås ju att man kan ha skalad potatis i en bunke vatten i kylen i en vecka, vilket ju är bra om man inte har tid att skala just den dagen man ska äta det. Och det är alltid bra med lagom portionsstorlek tillgänglig i frys och kyl. Så det här började jag med i går, en liten chilifest.

En massa röd chili på en skärbräda. Gissa vad det ska blI? Chilifest.

Röd chili, 11 stycken, med avhuggna huvud. Inte chilli, det finns inget ätbart som stavas så, utan chili. Dagens middag? Någon som vill komma över och käka lite…? Det ska bli något som är väldigt användbart, sparar mig massor av pengar, och kan förvaras länge. Sen när det är färdigt ska jag eventuellt utveckla det till något mer, vi får se. Det krävs lite fundering. Någon som vill gissa vad jag ska göra med min chilifest?

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/08/chilifest/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.