Dagens skämt

Jag vet, jag har skitdålig humor, så ni som inte förstår mig kan lika gärna sluta läsa det här inlägget redan nu. Jag insåg bara att det var så himla länge sen jag sa något roligt, och situationen just nu är inte alls kul. Så här kommer dagens skämt, två stycken närmare bestämt. Roliga sådana, alltså, så bered er på att dra lite på smilbanden. Värm upp kinderna och grimasera litegrann så går det kanske en aning lättare.

  1. What do you call an alligator in a vest?
  2. Vilket djur är runt och spetsigt?

Krokodil1: An investigator. 2: Kon. Hahahaha! Det är så himla sällan någon faktiskt fattar skämtet om kon. “Igelkott?”… Sådär, det var dagens skämt. Eller månadens, kanske. Hörde förresten talas om SM i ordvitsar, någon gammal gubbe från Göteborg vann, såklart. Men skämten var så långsökta att inte ens jag tyckte att det var roligt längre.

Jag brukar nästan alltid glömma hur skämtet går, eller glömma bort poängen, när jag ska berätta något. Särskilt om jag har ätit några värktabletter, och hjärnan inte alls hänger med i samma takt som munnen – det händer ofta! Det blir ju sjukt dåligt egentligen, men kul att folk har roligt åt mig i stället för med mig…. Så håll till godo, det var nog det enda dagens skämt på en lång tid framöver.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/08/dagens-skamt/

2 kommentarer

  1. Vi skrattade både jag och min dEllen! Jag tycker att krokodilen i väst var bäst(!)!

    1. Ha, vilken tur! Då kan jag skryta med att det faktiskt finns folk som skrattar år mina skämt, tack! :mrgreen:

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.