Dags att åka

Tidig, tidig morgon, för det är dags att åka. Packade ihop det sista och drog iväg mot Arlanda, lämnade lägenheten klockan halvsex. Det är en helt annan värld där ute så tidigt på morgonen, och helt andra människor. Inget ser ut som man är van vid, när man vanligtvis är ute på helt andra tider. Min lilla maskot-haj fick följa med den här gången, för älskade R är och jobbar i Spanien, så det går inte att störa honom för tröst titt som tätt.

Snart flyger jag iväg, och så ska jag till smärtkliniken halvtolv. Då borde jag hinna med en lunch innan dess, annars blir det nog jobbigt. Vägrar flygplatsfika, för tre gånger priset jämfört med ett vanligt café. Sen i eftermiddag ska jag bänka mig på hotellet.

Det är osäkert hur mycket eller vad jag kommer att orka med efter det, så förutom att inhandla middag någonstans har jag inga planer. Har ju ändå nästan tre dygn på mig att göra något, som till exempel att kolla på byxor. I övrigt har jag ingen jävla aning hur jag ska få tiden att gå. Men nu: Ut i omloppsbanan, dags att åka.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/08/dags-att-aka/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Tofflanaugusti 6, 2012 kl. 11:16
  • Svara

  Tankar och styrkekramar!!!

  1. Tack igen!

  • Tofflanaugusti 6, 2012 kl. 12:11
  • Svara

  Visste inte vilket du läste först… Ursäkta om jag är lite tjatig… Åldern…

  1. Haha, jag tar det som att du önskar mig dubbelt så mycket lycka till!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.