En galen kräftskiva

Jag fick ju den briljanta idén att kanske köpa kräftor i går, och så kom jag att tänka på hur det var för två år sedan, när jag och älskaren R skulle äta kräftor på lantstället. Kräftskiva kanske låter som fel ord, för det var bara vi två, men det var verkligen en skiva. Det var en väldigt varm dag, och vi började nog med en öl eller två till lunch. En ganska liten lunch, för jag ville ju orka med att äta ganska många kräftor!

Sen framåt kvällen, inte särskilt sent, dukade vi fram skaldjur, ostar, bröd och självklart snaps också. Och jag vet inte hur det hände, men jag blev full. Riktigt full. Det flög kräftskal och saker åt alla håll, och sen framåt åttatiden började jag känna mig bakis… Antar att det var värmen i kombination med öl och inte så mycket annat att dricka under dagen. Men jag var liksom full också – precis som sig bör på en kräftskiva som jag styr över!

Öl. Kräftskiva

Gick och lade mig någonstans runt halvtio, hahaha! Jag hade skitkul så länge det varade, vilket inte blev så länge. Och gott var det. Stackars R skrattade bara – som vanligt… Jag ska försöka att hålla mig vaken lite längre i år, för allas skull! Jag har en annan rolig kräfthistoria också, som involverar rovdjur, men den skriver jag om sen. Nu är det dags att käka!!


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/08/en-galen-kraftskiva/

6 kommentarer

Gå direkt till kommentarformuläret

 1. Ja fan, se upp för kräftpesten också! Jag drabbades av den sist när Anna och jag åt. Var sjuk hela dan därpå! Varning, varning! (Ha en go kväll!)

  1. Haha, på god väg att få den! 😀 Ska vidta åtgärder.

 2. God morgon!….eller?
  Hoppas kvällen var som önskats och att söndagen blir en bra och vilsam sådan!

  1. Haha, ja, god morgon! 😀 Söndagen ser lovande ut, solen lyser och jag har ingen huvudvärk! Hoppas du har en fin dag också!

 3. Kräftor är farligt det…. 😉

  1. Ja! Man får passa sig jävligt noga! 😀

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.