En helg fylld med roligheter

Äntligen fredag! I dag händer det mycket, i min lilla bubbla. Först jobba, såklart, och sedan efter lunch ska jag åka till stan och träffa min bloggbekanting Tofflan och hennes fästmö över en öl! Himla roligt, vi har aldrig setts, men vi verkar vara av ungefär samma skrot och korn, och tycker likadant om mycket. Jag åker till hotellet där de bor, och så tar vi något ställe i närheten. Hon är en sån där som känns som en vän, trots att vi egentligen bara läser och kommenterar på varandras bloggar, och det ska bli väldigt kul att ses på riktigt!

Sedan kommer ju älskade R hem i dag med mina små katter! Oklart när det blir, men jag skulle tippa på att han inte kommer hem förrän sent på eftermiddagen eller i kväll! Längtar så!

Katter, grå katt och svart katt

Jag kommer förmodligen att somna som en stock i kväll, när jag har sällskap. Har legat vaken långt efter midnatt varenda dag, trots att jag går och lägger mig vid tiotiden. Det gör ont, jag är ledsen, och jag har ingenting som distraherar mig.

Men snart börjar helgen, fylld med sällskap och roligheter, och jag tänker njuta ändå. Så gott det går. R är bara hemma och vänder en dag egentligen, för på söndag drar han till Spanien med jobbet. Vet inte riktigt hur länge han ska vara borta, men en dryg vecka tror jag att det blir. Ska försöka jaga rätt på bästa M, för vi har inte setts sedan han var med en helg på lantstället. Alldeles för länge sen (tre veckor)! Knappt hörts heller. Jag har inte orkat ta tag i saken och göra något, men jag saknar honom. Dags att göra något åt det!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/08/en-helg-fylld-med-roligheter/

2 kommentarer

    • Christinaaugusti 3, 2012 kl. 10:37
    • Svara

    Hälsa från mig!….och ha så himla kul!!!

    1. Tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.