En spontan komplimang

Jag är verkligen helt sjukt trött nu. Jag minns när man hade varit på jobbet i nio timmar, för att sedan åka till gymmet, och ändå vara pigg och fräsch när man kom hem. Härliga tider, som aldrig någonsin kommer att hända igen. Jag blev så himla glad i går, när jag stod och väntade på taxin, och en äldre man stannade bara för att säga ”Damen är väldigt vacker”! Trött, hålögd, osminkad och allmänt irriterad. Men det värmde. En spontan komplimang är något av det bästa som finns! Jag måste bli bättre på att ge folk en spontan komplimang också. Det händer då och då, men lite för sällan.

Den där nya medicinen (en av dem, rättare sagt) som jag skulle prova för att få sova lite bättre fungerar väldigt dåligt hittills. Jag tycker till och med att jag har sovit sämre än vanligt på den, och det lindrar ju inte direkt smärta! Nästa vecka ska jag prova att dubbla dosen, men fungerar inte det heller tänker jag överge den. Eller prova den i kombination med den jag fick först, som fungerade väldigt bra. Det är väl trial and error som gäller, för man vet inte hur man reagerar på olika kombinationer och ämnen.

Piller och kapslar i olika storlekar och färger. Influensa och vårdcentral. En spontan komplimang.

I kväll väntar som sagt partaj, närmare bestämt kräftskiva. Det blir nog en tupplur innan dess, och så ska jag se till att vara ordentligt smärtlindrad så att jag orkar hänga med hela kvällen. Tänk att man måste planera in sånt ganska långt i förväg, det är synd. Visst, det finns snabbverkande morfinpreparat också, men det blir för mycket dalar och toppar av det för mig. Och så har jag den eviga frågan kvar att hitta ett svar på: Vad ska jag ha på mig?

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/08/en-spontan-komplimang/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.