Ett år med bloggen

I dag fyller min blogg ett år. Tänk, så fort ett år kan gå! Jag har skrivit åtminstone två, men oftast tre eller fyra inlägg om dagen hittills, utan att missa en enda dag, och jag har inga planer på att sluta. Jag behöver ju något att göra på dagarna, och med lite tur generar den några kronor ibland också! Bloggen är en ventil, ett sätt att kommunicera med alla jag inte orkar träffa, något som ger mig lite rutin, och ett sätt att hålla mig lite skärpt i en tillvaro som inte direkt inspirerar till stordåd.

Arga Klara slår rullstolen med slagträ. "De odejtbara" på Kanal 5, Mastiff AB som gjort "Mot alla odds", hånar funktionshindrade. Ett år med bl.

Jag är glad och tacksam över att jag har lyckats skrapa ihop så många läsare, och att många faktiskt återvänder när de väl har hittat hit! Att det faktiskt finns folk som inte bara tycker att det jag skriver är roligt, utan ibland även relevant och viktigt. För mig är det i alla fall oerhört viktigt. Och det är kul att det finns som folk gillar en blogg som inte bara handlar om fest och mode.

Det kommande året kommer inte att bli så roligt, på många sätt. Uppmuntran, stöd och hjälp är viktigt, och ni läsare hjälper mig bara genom att ni tittar in och säger hej ibland. Jag har fått så mycket stöd och fina ord här, på min resa mot ett mindre smärtsamt liv hittills, och jag har fått vänner. Så tack till alla er som läser. Tack för att du finns.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/08/ett-ar-med-bloggen/

8 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Tofflanaugusti 24, 2012 kl. 19:16
  • Svara

  Det är läsarna som borde – och gör, i alla fall jag! – tacka dig! Jag gillar din blogg stenhårt. Minns inte hur jag hittade hit, men jag tittar in minst en gång om dan. Minst!
  Kram och kraft och fortsätt!!
  /Fancluben halvvägs till Lappland

  1. Haha, tack! Kram!

  • Linaaugusti 24, 2012 kl. 23:46
  • Svara

  Jag kollar in din blogg så gott som varje dag. Tror jag satt å smygläste något inlägg av dig när Magnus läste din blogg. Och nu är jag fast 😛

  Hejja hejja! Lägg inte ner nu!

  Kram på dig!

  1. Haha, inte en chans att jag lägger ner! Tusen tack och kram!

  • Christinaaugusti 25, 2012 kl. 09:17
  • Svara

  Även om jag inte skriver varje dag så läser jag din blogg alla dagar, man måste ju hålla koll på ’familjen’!
  Tack för all omväxlande läsning!

  1. Tack för att du kikar in här! Kram!

  • monicaschaugusti 28, 2012 kl. 12:03
  • Svara

  Abstinens efter lång vistelse i vildmarken. Håller som bäst på att läsa ifatt fem veckors inlägg. Du skriver fantastiskt bra!

  1. Tack! Hoppas att du har haft det skönt i obygden!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.