Ett roligt möte

Jag är helt paj, hahaha! Träffade alltså min bloggvän Tofflan och hennes fästmö på eftermiddagen, och vi hade himla trevligt! Tiden gick lite för fort, kände jag, för när vi skildes åt hade det gått tre och en halv timme, och på något sätt kändes det liksom som att vi inte hade pratat klart! Det fanns så mycket mer att prata om, men förhoppningsvis blir det fler tillfällen. Dessutom lyckades de jag dricka två stora (66 cl!) öl, så jag blev riktigt mosig. Det var en riktigt trevlig eftermiddag, och jag är väldigt glad att vi fick tillfälle att ses.

Tofflan med fästmö

Sen åkte jag tunnelbana för första gången på flera veckor. Den går ju fortfarande bara från Gullmarsplan, så det var helt fullsmockat med folk. Inte alls skönt faktiskt, men jag slapp vänta på en taxi i alla fall. Och när jag kom hem var R där med katterna! Myyyys! Han skrattade gott åt att jag inte riktigt var vid mina sinnens fulla bruk, trots att klockan bara var sex. Men det skiter jag i, det är helg!

Tomma ölflaskor, cobra

Jag kraschade dock ganska snart efter att jag kommit hem, och vaknade precis nu. Halvtio. Min frisyr har fått liggsår, och jag känner mig inte direkt pigg och fräsch – men ganska glad. Det blir alltså inte någon mer action i kväll, jag spar mig till i morgon…

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/08/ett-roligt-mote/

2 kommentarer

  • Tofflanaugusti 4, 2012 kl. 11:06
  • Svara

  Ha ha ha, jag skrattade högt åt att du var paj och frisyren hade fått liggsår och du var inte vid dina sinnes fulla bruk! Det var skitkul att ses och det måste vi göra om! Snart! Tror du R vågar joina oss? Vi ska gå paraden och håll en tumme att min häl pallar!
  Verkligen, verkligen GÖRGÖTT att ses igår!!!! Skrattade in i bädden!

  1. Ja! Det vågar han säkert, jag kan föreslå en tur till Uppsala någon helg kanske!
   Lycka till i paraden! Jag får hålla mig hemma och samla kraft (och bota liggsår) till partajet i kväll. 🙂

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.