Färdig och slut

Sista dagen, jag tror att jag är hyfsat färdig nu. Kroppen var färdig för länge sen, men nu tror jag att läkaren är färdig med den också. Snart dags att börja röra mig mot flygplatsen och äntligen åka hem. Jag kommer inte sakna ett enda dugg med det här stället, förutom möjligen den härligt dignande uppdukade frukostbuffén. Jag vill ha en sån här tallrik (eller två, möjligen tre) varje dag!

Frukosttallrik från buffén från Scandic Hotel. Färdig i Umeå nu
Konstigt nog är jag ändå hungrig nästan hela tiden… Det tar på krafterna att bli utsatt för tortyr, särskilt eftersom det där bedövningsmedlet de använder inte verkar fungera alls på mig. Jag känner verkligen ingen skillnad om de använder det eller inte. Nåja. Jag kommer inte tillbaka på länge, hoppas jag – är helt färdigt med Umeå.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/08/fardig-och-slut/

2 kommentarer

    • Anna Mariaaugusti 8, 2012 kl. 14:00
    • Svara

    Frukosttallriken ser verkligen god ut :). Önskar dig en så skön resa hem, så gott det nu går efter allt du gått igenom.

    1. Tack! Ja, de har en riktigt bra frukost!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.