Färgchock

Jag och E åkte ju och köpte den där förbannade pillerdosan i går, och den var inte alls lika ful på riktigt som på reklambilden jag såg. Visst är det en riktig färgchock, men det är nog den snyggate pillerdosan jag sett. Inte alls så illa som jag hade trott! Däremot är ju inte innehållet särskilt trevligt, och det saknas till och med två tabletter per dag i den där nu. Det innebär visst ytterligare ett besök på Apoteket snart… Lördag är i alla fall helt klart min favorit, ni kan väl gissa varför?

Ask med fack för att dosera piller, tablettdoserare. En riktig färgchock!

Kanske skulle ta en sväng till Apoteket i min förort efter att jag har kommit hem, och kanske handla lite också. Har knappt något som liknar frukost hemma, men jag tror inte att jag orkar. Inte som det känns nu i alla fall. Det kanske går lika bra med en kopp kaffe och en skiva knäckebröd. Nä, ryggläge. Soffa. Piller. Färg.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/08/fargchock/

6 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Tofflanaugusti 16, 2012 kl. 13:58
  • Svara

  Söndag skulle ju vara min favoritdag! Jag gillar att den är regnbågsfärgad, synnerligen HBTQ-vänlig dosa, alltså! 😀

  1. Jag visar mitt stöd med en pillerdosa. 🙂

    • Tofflanaugusti 16, 2012 kl. 20:39
    • Svara

    Fint det!!

    1. Jag ska kanske ha den runt halsen… 😀

      • Tofflanaugusti 17, 2012 kl. 10:39

      Som en egen, personlig dog tag (såna som delas ut på Pride) 😛

      • Klaraaugusti 17, 2012 kl. 10:50
       Författare

      Snyggaste dogtagen!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.