Färgglada piller

Torsdag morgon, fast det känns som måndag, eftersom det är första jobbdagen den här veckan. Jag mår inte särskilt bra, men jag klistrar på ett leende och kör hårt tills jag kommer hem i alla fall. Det är bara smärta, och fyra timmar ska jag väl hålla ut i alla fall. Jag har i alla fall fått lite nya färgglada piller att äta varje dag!

Färgglada piller i kapslar

Totalt är jag uppe i 14 eller 15 om dagen, fem olika sorter. Det känns ju sådär, men jag kan inte göra något annat åt det just nu ändå. Kul i alla fall att det är färgglada piller, man får vara glad åt det lilla. Och snart är det helg, då får jag vila. Ska nog inte planera in så mycket, utan ta eventuella roligheter som de kommer, efter förmåga. Med lite tur kommer älskaren R hem någon gång på söndag, men det blir väl förmodligen ganska sent ändå. Suck. Nu: Le och jobba lite.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/08/fargglada-piller/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.