Fika och jobb

Så här såg det ut runt lunchtid vid min arbetsplats på kontoret i går. Fina kollegorna hade köpt glass och jordgubbar, och en kille på en annan avdelning kom med bullar. Och så fanns det kvar kakor sedan i går. Vi blir så bortskämda med fika och godsaker, att det är konstigt att de flesta som jobbar där är så himla smala! I morgon tänkte jag ta med mig något, men jag vet inte vad ännu. Vill gärna bjuda på något, den sista dagen på jobbet.

Jordgubbar och glass på kontoret. Fika nästan varje dag!

Det känns tråkigt att det är över, för jag trivs så bra där – inte bara på grund av allt gott fika. Men samtidigt ska det bli oerhört skönt att få må lite bättre, för det har inte fungerat med min kropp. Förhoppningsvis lindras smärtan i armbågar, handleder och fingrar när jag inte sitter och registrerar uppgifter hela dagarna, för den smärtan har jag aldrig ens haft tidigare. Eller jo, i armbågarna, men inte resten.

Någonstans där ute finns ett flexibelt jobb med en stadig inkomst, men jag lär ju aldrig hitta det, och om jag gör det lär jag inte få det, så framtiden känns minst sagt osäker. I dag efter jobbet ska jag träffa min ena läkare, efter det kanske jag vet mer. Kanske, åter igen.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/08/fika-och-jobb/

2 kommentarer

  1. Jag hoppas hoppas hoppas att nån ska hitta dig!!!

    1. Tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.