Födelsedag och nedräkning

I går fick jag ett sms från försäkringsbolaget där mina luddskallar är försäkrade om att den äldste av dem fyllde år. Väldigt bra med en påminnelse, om man nu vill fira sina djur, men jag kunde inte ens komma ihåg hur gammal han blev! Var tvungen att kolla upp det i försäkringspapperna, och det visade sig att den gamle gubben blev hela 10 år!

Såg till att älskaren R administrerade rikligt med godis och kel till honom, där nere på lantstället. Här på bilden var han en yngre version av sig själv, kanske 5 eller 6 år gammal. Pratandes, som alltid. Det kommer alltid något sorts ljud ur käften på den där, ibland så svagt att man bara ser att munnen rör sig, men oftast har han något att meddela. Vad det är han vill är fortfarande lite otydligt ibland, efter 10 år, men han är oerhört kelig.

En svart katt, Bacon, ute på gräsmattan

Någon gång under dagen i morgon kommer de hem, hela bunten. Det ska bli så skönt med lite liv här hemma! De kommer förmodligen inte att vara lika glada som jag, men som deras ägare tänker jag enhälligt bestämma att de får vara hemma med mig hädanefter. Annars blir de för ensamma, och det är inte okej. Det betyder också att hädanefter kommer jag att vara täckt i katthår i en mycket högre utsträckning! Tacka vet jag klädvårdsrullar… Nåja, nedräkningen har börjat!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/08/fodelsedag-och-nedrakning/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.