Fotboll med en twist – Elektrosjokkfotball

Fick ett riktigt bra tips från min kompis E, gällande en rolig videosnutt på YouTube. Den handlar om två killar som bestämmer sig för att prova hur det går att spela fotboll med ett elektriskt halsband för hundar runt benet. De radar upp två lag, och ger de olika spelarna små elchocker då och då. För vem vill inte påverka utgången på en match, eller kanske straffa någon lite när de inte gör så bra ifrån sig? Straffa domaren, när de tycker att han dömer fel? Eller kanske ge någon en stöt som uppmuntran?

Hur som helst, det blir riktigt roligt. Filmen är på norska, men finns med engelsk text också. Jag tycker i alla fall att filmsnutten är en bra grej att spendera sju minuter på, om man vill skratta lite. Det är kul även om man inte gillar fotboll!

Hahaha! Sjukt kul! Det där går ju att applicera på en hel massa olika sporter, tänk vad roligt det vore på till exempel 100 meter häcklöpning, tiodans eller ännu bättre – rytmisk gymnastik! Hahaha! Sjukt rolig video. Kanske inte något man ska uppmuntra till att prova hemma, om man inte tycker att det är lite roligt med folk som gör sig illa (på ett ganska harmlöst sätt). Eller så kanske det är det… Hur som helst, fotboll blir inte bättre så här.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/08/fotboll-med-en-twist-elektrosjokkfotball/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.