Gangnam style

Jag hade så jäkla kul i går! Sjukt roligt! Det var Rs kompis som var hemma från Hongkong som stod för kalaset, hemma hos en gemensam bekant till dem. Marvelöst, briljant och fantastiskt, är orden som kommer närmast till hands. Tyvärr var R tvungen att gå ganska tidigt, så vi stack redan vid elvatiden. Hade lätt kunnat festa vidare precis hela natten, för jag hade så sjukt kul. Dansade (!) till den här låten, ”Gangnam style”, säkert fem gånger, och den kommer bli en hit. Den är säkert redan stor i Asien, men jag hade aldrig hört den förut.

Gangnam style. Kolla in videon, lär er dansmovesen. De kommer bli heta i höst, så se till att få till höftrullningarna och ponnystegen! Det är någon koreansk popstjärna, PSY (Jae Sang Parki), som ingen här har hört talas om, men som är väldigt populär over there som står för den underbara underhållningen. Gangnam är ett område i Seoul som är trendigt, hippt och rikt, med många köpcentrum, nattklubbar och annan sorts underhållning.

Hur som helst, tyvärr var R tvungen att sticka redan vid elva, eftersom han skulle upp klockan fem i morse för att dra till Spanien, och eftersom jag stod för skjutsen hem så var det bara att så vackert följa med – eftersom partyt egentligen var hos hans polare. Jag att hade roligare än han i alla fall, och hade gärna stannat kvar. Men nej då, jag åkte hem (ganska full), och somnade som en stock. Ska försöka dansa lite i dag också, så jag piggnar till…

Blev riktigt full i går kväll, och jag förstår inte alls hur det gick till! Drack inte alls mycket, men hade i och för sig inte käkat ordentligt på hela dagen… Vräkte i mig en liter vatten när vi kommit hem, och somnade nästan innan huvudet träffat kudden. Hittade mina kläder utspridda över köksbordet i morse, jag tror att det var för att jag behövde hjälp att få dem av mig. Osäkert. Mår ändå förvånansvärt bra nu! I dag ska jag träffa bästa M efter lunch och kolla på lite kläder och gå på stan. Det kan komma att bli lite jobbigt, känns det som nu, men jag får väl ladda upp med lite bacon och tramadol eller nåt… Oopan Gangnam style

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/08/gangnam-style/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.