Garderobsrensning

Garderobsrensning! Har passat på att rensa ur garderoben lite då och då, för jag klagar alltid över att jag inte har någon plats. Tog ur en del saker som var för små, några som var för stora, och saker jag inte har någon användning för längre. Jag lär inte behöva fem slitna halvtrasiga t-shirts för att måla i – om jag kan måla lär det räcka med en.

Inte heller behöver jag spara tights som har klohål, de är faktiskt så billiga att jag kan köpa nya när de blir söndertrampade av missar i knät. Ett par gympaskor med hål i sulan, som inte ens var sköna, hamnade också i soporna.

Lite mer plats blev det allt, och nu känns det faktiskt helt okej. Men å andra sidan insåg jag att det är en del kläder jag saknar; varma och snygga långärmade tröjor eller klänningar till höst och vinter, och underkläder.

Älskaren R har ett ordentligt garderobsproblem, för han fyller sina med saker som skyddskläder till hojåkning, hjälmar, sovsäck (?) och ryggsäckar. Men det skiter jag fullständigt i, så länge det inte ligger utspritt över golvet tänker jag inte säga något om att han också behöver en garderobsrensning.

Det är skönt att rensa ut och bli av med saker som inte fyller någon funktion. Visst betyder en del kläder minnen, och representerar saker ur det förflutna, men jag blir ju inte gladare av att ha något kvar när jag aldrig använder det. Tänk om bara R kunde tycka likadant… Så mycket prylar i bokhyllorna som inte är böcker, och en hel del böcker och pärmar som inte har något där att göra. Pust och stön.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/08/garderobsrensning/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Tofflanaugusti 31, 2012 kl. 21:26
  • Svara

  Ska du inte komma hit och rensa mitt lägenhetsförråd, Klara???? Pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz! 😥

  1. Jomen visst, vilken bra idé! Jag är väldigt bra på att peka med hela handen och kommendera arbetarna! :mrgreen: Dessutom gillar jag kaffe, och pratar mycket. 🙂

    • Tofflanseptember 1, 2012 kl. 12:11
    • Svara

    En riktig entertainer, alltså… Faaaasteeee… nu var det en rensare jag behöver…

    1. Det kan jag inte bistå med. Tyvärr. Men jag kan skicka uppmuntrande sms!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.