God natt

God natt. Men först lite m min lunch, med tanke på det där med Pucko-kuko. Jaha, nähä, får man inte skriva så ifall någon tar illa upp eller blir äcklad? Som om jag skulle tvinga någon att klicka sig in här, liksom.

Min lunch bestående av en banan, lite nötter och en Pucko. Cocio. God natt!
Lunchen utökades med en slemmig men färsk hamburgare från Donken, i väntan på att få checka in på hotellet. Var så trött att jag skulle kunna ha somnat där inne, bland alla gormande ungar. Tog en stor kaffe efteråt, så jag har klarat mig ända tills nu. Är äntligen på rummet, ska packa upp och sen försöka sova. God natt!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/08/god-natt/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Tofflanaugusti 6, 2012 kl. 18:03
  • Svara

  Hoppas du har kunnat vila ordentligt och att de inte gick för hårt åt dig idag!!!

  1. God morgon, tack! Ja, det var bättre än förväntat, tröttheten är värre än smärtan! 🙂

  • Christinaaugusti 6, 2012 kl. 19:07
  • Svara

  Alltså…..nu förstår jag inget?! Vadå gomorron! Vad är det jag har missat??? 🙂
  Nä, för att vara liiiite mer seriös – hoppas allt går och blir som du vill. Bra hoppas jag dåra’.
  Sov så gott och vila bra när det är dags.

  1. Var tvungen att gå och lägga mig en stund på eftermiddagen bara! Tack och kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.