Gym och kroketter

Tog en skön långpromenad i går kväll med älskaren R, i stället för att åka till vårt gym. Vi åkte till Skanstull och gick längs vattnet upp till Hornstull, och vidare därifrån till Zinken. Åkte hem därifrån, för vid det laget kändes det som om höften höll på att lossna från resten av kroppen, och det vore ju synd. Brukar alltid sova bättre när kroppen är trött, och träning gör ju underverk för alla sorters fysiska och psykiska åkommor. Ändå har jag varit väldigt trött i dag. Är på väg till mitt gym nu.

Promenad, gå

R har äntligen tid att följa med, men det går nog över redan nästa vecka när hans krav maga-träning börjar. Jag kan ju alltid fråga de största och snyggaste killarna om de kan hjälpa mig, men jag vill inte störa hela tiden. I dag blir det fokus på mage, rygg och axlar. Mitt första gympass sedan jag började jobba, i övrigt har jag ju nästan bara tränat excentriskt hemma, och lite på lantstället. Jag lär vara död efteråt, för jag orkar egentligen inte alls åka dit.

För övrigt kan jag meddela att det bara går att stapla tre runda potatiskroketter på varandra, med lim av bearnaisesås, utan att de välter. Utan att trycka till dem, förstås. Jag har bra bordsskick, men det är alltid kul att leka med maten…


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/08/gym-och-kroketter/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  1. Jag traskar ju en hel del i tjänsten och till och från jobben så jag har gjort precis tvärt om idag och åkt hit och dit i bilen istället. Konstig men det hade samma positiva effekt för jag blev bra så mycket mer uppåt….kanske att det var omväxling jag behövde. 🙂
    Hoppas för guds skull att du överlevt gymandet! Det skulle bli förfärligt tråkigt här i nätvärlden utan dig.

    1. Ja, lite omväxling då och då är verkligen skönt! Vet du vad… Vi kom inte ens iväg! De stänger om 20 minuter och R har precis hittat nycklarna till sitt lås. Skyller på honom, men är egentligen tacksam för att jag får vila!

  2. Haha, potatiskroketter?! Jag skulle aldrig komma på ens tanken. Men kul va det 🙂

    Hoppas det gick bra på gymmet. Jag försöker ut och jogga i de norrländska skogarna för att inte bli allt för still under “semestern”

    1. Åh, du är duktig! Vi kom inte ens iväg – R hittade inte sin nyckel och jag var ganska glad ändå… 🙂

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.