Handikappad och thaimat

Jag och älskaren R åkte tunnelbana tillsammans i går kväll, vi skulle gå och käka eftersom jag mådde mycket bättre och inte orkade laga något. Han satt på kanten på ett säte, och när vagnen började gunga som fasen ramlade han nästan av. Jag garvade i säkert tio minuter, tills det var dags att kliva av. Och märk väl var jag satt någonstans! Om R hade ramlat av stolen hade jag självklart erbjudit honom handikapplatsen, hahaha! Han såg faktiskt mer handikappad ut än jag!

Arga Klara åker tunnelbana. På handikapplatsen, såklart. Jag är ju handikappad.

Vi hade ett ärende på Apoteket också (såklart), och så käkade vi på nåt thaihak. Pad thai med räkor blev det för min del, och jag kom ihåg att fota maten – efter att jag hade tagit ett par tuggor av några räkor. Då såg det inte så gott ut längre, så ni får inte se.

Sen promenerade vi en sväng till Vasastan, gick runt i parken, pratade och glodde på skitsöta mopsar. Tog en taxi hem. Ont i magen. Orkade inte mer. Är tillbaka på jobbet nu, så länge jag inte kallsvettas på muggen kan jag jobba. Men ont gör det, både i ryggen, magen, axlarna, händerna. Ja, överallt, typ – jag är verkligen handikappad på fler sätt en ett i dag. Fyra timmar kvar till hemgång.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/08/handikappad-och-thaimat/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Christinaaugusti 14, 2012 kl. 08:55
  • Svara

  Du tillhör verkligen det tåliga släktet!!!!
  Kram

  1. Och så hatar jag att sitta hemma och uggla, det hjälper till också! 🙂

  • Tofflanaugusti 14, 2012 kl. 14:34
  • Svara

  Skulle ha velat sett er på tricken… 😆

  Thai ska jag käka till lunch i morgon, mums!

  1. Haha, ja jäklar vad roligt det såg ut! 😀

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.