I väntan

Skulle ge mig ut på stan med älskaren R, var det tänkt. Det gick sådär. Jag gjorde mig någorlunda vacker, fick honom att raka sig (!) och bestämde ungefär vart vi skulle ta vägen. Sen kom regnet, precis när vi var färdiga. Det var ju inte lite heller, så ett paraply hade knappast räckt! Sydväst och regnrock hade varit mer lämpligt… Vi slog oss ner och försökte göra något hemma en stund, och här sitter vi fortfarande, i väntan på att kanske ta oss ut.

Det mesta stänger ju ganska tidigt på söndagar, så planen på antikvariat har vi slopat. Mat eller fika går ju att få till, nästan oavsett vad klockan är, men vi ville kolla på lite saker också. Nåja, vad är väl dag på stan med R. Så fort det lugnar ner sig drar vi, tror jag. Det är nämligen städdag, och ingen av oss är sugna på att börja med det… Vi sitter i väntan en stund till och skjuter upp det som behövs göras.

Städa i underkläder. Sur över städning och tvätt! I väntan.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/08/i-vantan-2/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.