Idéer och dumma regler

Regn, regn, regn. Tog sovmorgon i morse, och det hade tydligen varit stopp på gröna linjen i tunnelbanan, så jag fick inte tag på någon taxi i tid. Alla vill åka när de slipper betala själva, och då går det knappt att boka färdtjänst. Så jag knatade helt enkelt iväg till tunnelbanan, och blev ganska blöt på vägen. Kom på något magiskt vis ändå i tid till Arbetsförmedlingen, lämnade tillbaka mousetrappern och träffade min arbetsförmedlare.

Tangentbord. mousetrapper advance och handledsstöd

Det gick snabbt och smärtfritt, och trevlig var han. Som vanligt. Vi diskuterade ett par idéer jag hade, den ena tyckte han lät alldeles utomordentligt bra, men det skulle kunna komma att bli problem med programtiden.

Han trodde ändå att det gick att jobba runt, med tanke på mina funktionsnedsättningar. Mina andra idéer gillade han också, men den var det tvärstopp för på grund av dumma regler, enligt honom själv. Synd, men inte avgörande för min framtid. Är i alla fall anmäld på 100% igen, vilket var huvudsyftet med besöket.

Nu tänker jag fortsätta med diverse projekt hemma, och maila några nyckelpersoner angående jobb och framtid. Har förvarnat älskaren R om att jag vill hitta på något i kväll, så förhoppningsvis blir han inte alltför sen. Insåg också att förutom grönsaker och två kycklingben, är det tomt i frysen. Jag förtränger det i dag och försöker njuta av en ledig dag hemma. Eh, ja, så kan man ju se det.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/08/ideer-och-dumma-regler/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Tofflanaugusti 31, 2012 kl. 13:57
  • Svara

  Tänker på dig och hoppas att det blir nåt bra!!!

  1. Tack! Något blir det i alla fall, men vad och hur är väldigt osäkert! 🙂

    • Tofflanaugusti 31, 2012 kl. 21:26
    • Svara

    F*n om jag kunde hjälpa på nåt sätt….

    1. Det ordnar sig nog! I värsta fall får jag gå en kurs…

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.