Idiotmygg

Jäkla oväder, jag trodde att vi skulle slippa regn och åska i går. Inte då. Det blev helt kolsvart ute när jag kom hem från jobbet, trots blå himmel när jag lämnade stället. Från noll till hundra på mindre än en timme alltså, och det blev verkligen mörkt! Skulle inte bli ett dugg förvånad om det blir drivis och åska i dag också.

Svart himmel och åska

Ni vet det där jäkla insektsbettet jag fick i Motala i helgen? Det gör fortfarande ont! Det bränner i alla fall inte längre, men det kliar och armen är öm. Har en stor rödbrun missfärgning, nästan som ett blåmärke som håller på att blekna, som är ungefär 10×5 centimeter stor. Och så en liten röd prick i mitten, där själva sticket eller bettet var. Det är alldeles hårt och lite svullet också. Så jäkla irriterande, för kanten på mitt handledsbandage är precis där, och det kliar så in i helvete.

Myggbetten från helgens eskapader irriterar också, jag har säkert 5 på vardera ankel och en hel massa precis vid byxlinningen. Idiotmygg, de kan väl i alla fall ha den goda smaken att sticka där det inte är kläder som skaver!? Det var liksom inte så att det var de enda ställena de kunde sticka mig på, men man skulle kunna tro att de vet att det kliar extra mycket där kläderna slutar. Elaka jävlar. Av någon anledning gillar de mina skinkor också. Var blir du oftast biten?

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/08/idiotmygg/

2 kommentarer

    • Christinaaugusti 2, 2012 kl. 08:16
    • Svara

    Alldeles nyss försökte en myggjäkel äta på min kind! Annars är det väl mest anklarna som råkar illa ut.
    Låter som ett bromsbett det där elaka sticket.

    1. Haha, mumsigt! Ja, jag trodde också att det var en broms, för det saknades liksom ett köttstycke! Men jag har aldrig fått så ont av ett bett förut, elaka jävlar. 🙁

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.