Kräftor och logik

Sommaren är slut innan den ens har hittat hit. Löven har redan börjat gulna på en del träd, och det är kallt på kvällarna. Och mörkt. Det betyder i och för sig kräftsäsong, och som av en händelse är jag inbjuden till en till kräftskiva i morgon! Det blir kul, jag känner bara två av de som kommer, så det lär bli en hel del nya bekantingar. De två jag känner gillar jag verkligen, så det bådar gott. En kollega/vän och en jazzsångerska, som jag pluggade tillsammans med utan att känna då. Vilket i sig är lite konstigt, för vi har massor av gemensamma vänner. Men en del saker finns ingen logik i, och det där med vänner är nog en av dem.

Kräfta. Kokt röd kräfta. Jävlar, vad gott det är med kräftor! Om logik och kräftskivor.

Älskaren R funderade på att åka och måla lite på lantstället, så honom ser jag nog inte förrän på söndag. Tänker sova länge, och pyssla om mig själv så mycket det bara går, innan partajet, så att jag kanske är någorlunda fräsch ändå dagen efter. Kanske. Men nu ska jag jobba, min sista fredag. Av någon anledning slutar jag på torsdag den 30, i stället för fredag den 31, vilket vore mer en lösning med lite mer logik. Någon som inte visste hur många dagar augusti har, kanske…

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/08/kraftor-och-logik/

6 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Galna fruganaugusti 24, 2012 kl. 10:56
  • Svara

  Hej o god morgon =) Ja att sommaren inte ens egentligen hitta hit är ju bara för bedrövligt måste jag säga. =) Men man hoppas på lika tafatt vinter då kanske. =)

  Ha en bra dag kram

  1. Verkligen bedrövligt! Ja, en snabb och smärtfri vinter vore fint. Tack och kram!

  • ANGELICA.BLOGG.SEaugusti 24, 2012 kl. 11:50
  • Svara

  Önskar dig en trevlig fredag!

  Och skulle bli glad om du ville kika in bland det jag säljer just nu, vill bara få bort allting (säljes väldigt billigt och bjuder på frakten): https://angelica.blogg.se/category/saljes.html

  1. Tack detsamma!

  • Tofflanaugusti 24, 2012 kl. 19:18
  • Svara

  Kräftor = mums!

  1. Mums med så stora bokstäver det går! Jag ÄLSKAR dem!!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.