Kraschade

I går kväll kom ju älskaren R äntligen hem. Så skönt att ha honom hemma! Vi lagade pizza, satt och åt och pratade, och sen verkligen kraschade jag. Klart olägligt. Jag hade haft en riktigt bra dag, ganska pigg (efter att ha sovit ovanligt bra och länge i två dagar) och på bra humör. Sen tog jag helt slut, och magen gick sönder. Först trodde jag att det var av alla mediciner, för jag har ju till och med fått magmedicin för att klara av alla andra piller. Men sen blev det bara värre och värre.

Pizza

Sen orkade jag knappt mer än sitta i soffan och hålla ögonen öppna. Typiskt. Jag tänkte att jag skulle kanske komma igång igen efter någon timme, men det hände inte. Nåja, nu är han ju hemma, så jag kan utnyttja honom nästan när jag vill. När han inte jobbar, det vill säga, för semestern tog ju slut innan han drog till Spanien.

Jag mår inte alls särskilt bra, faktiskt. Kallsvettades och bodde på toa den största delen av natten, så jag tror inte att det beror på några jävla piller i alla fall. Har världens magknip, och är alltså inte på jobbet i dag. Tänk, min första sjukdag, och så kraschade jag inte på grund av ryggen, utan någon jävla maginfluensa eller nåt annat mög. I dag blir det ryggläge, alternativt toalettläge. Dagens mål är att få i mig något att äta…

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/08/kraschade/

6 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Linaaugusti 13, 2012 kl. 11:42
  • Svara

  Usch din stackare. Hoppas det släpper snart!

  1. Tack, jag är ynklig!

  • Christinaaugusti 13, 2012 kl. 11:47
  • Svara

  Stackars lilla du! Magmög är inte skojsigt ett dugg!
  Massor med kryapådigkramar till dig!

  1. Magmög! 😀 Fruktansvärt, och jag tycker att det inte var länge sedan jag hade det sist!

  • Tofflanaugusti 13, 2012 kl. 19:12
  • Svara

  Men va fan… Har du fått kräftpest? Nej, du åt ju inga kräftor dan innan… Skumt! Hur som helst, KRYA PÅ DIG! GENAST!

  1. Tack – redan gjort, tror jag!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.