Måste fortsätta

Hemma nu, så trött. Sov riktigt, riktigt dåligt i natt, och det har blivit många tårar. Det känns lite som vägs ände, för nu har vi provat i stort sett allt. Vi pratade mest i dag, om framtiden och vad jag ska göra – jag måste fortsätta. För det känns verkligen hopplöst, om jag visste vad jag behövde hade jag bett om det för länge sedan. Hur som helst, något är inte som det ska med diskarna, och det lär bli en utredning för det, förmodligen i Strängnäs, där de fokuserar enbart på det.

Men även om det blir fixat, så är ju de återkommande problemen med höftdysfunktion och ryggskott kvar. Och vad beror det på? Skoliosen kanske, det vet jag inte. Det lär ju inte gå över bara för att en del av disk- och nervsmärtan försvinner. Och så är det ju det här med Ehlers-Danlos syndrom kvar. Det kräver tydligen en separat utredning, och är inte helt lätt att diagnosticera. Ska höra både med läkaren på ryggrehab och min husläkare om de vet hur jag kan börja gå vidare med det redan nu. Jag ska tillbaka till Umeå en gång till. Det är någon behandling kvar att prova, som kan hjälpa till att få tillbaka värmen i fötter och ben, och det i sin tur kan ha något med nerverna som orsakar smärta att göra. I dag var min fottemperatur 24.7, ännu sämre.

Termometer, feber

Uttömd på energi, ork och med ganska mörka framtidsutsikter just nu. Men jag kan inte sluta prova det som finns att tillgå, även om det känns onödigt och hopplöst. För tänk om. Tänk om något lindrar lite, och så missar vi det. Jag tänker inte sluta prova saker för att jag inte tror på metoden eller inte orkar. Jag måste orka fortsätta. Jag måste prova. Jag är inte särskilt stark eller någon supermänniska, jag vill bara ha ett drägligt liv. Och kunna njuta av det. Livet kan ändras i morgon, se till att njuta av det medan du kan. Over and out.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/08/maste-fortsatta/

8 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

 1. Du, livet är kort. Jag önskar att ditt liv inte vore så plågsamt som det är just nu. Skickar en styrkekram, det är det enda jag kan göra just nu…
  STYRKEKRAM!!!! 😡

  1. Tack, kära Tofflan!

  • Monaaugusti 8, 2012 kl. 22:13
  • Svara

  Det här kanske låter helt vansinnigt, men jag har erfarenhet av en jävlig, kronisk nervsjukdom. Jag har slutat lyssna på läkare för länge sedan och vägrar ta deras mediciner. Jag kom på min egna medicin, vegetarisk kost. Det bästa jag gjort.
  Allt löser sig… det kommer att ordna sig för dig också.

  1. Ja, det man äter har stor betydelse för hur man mår. Men det botar tyvärr inte min sneda rygg, så jag lyssnar fortfarande till allt vad de säger. 🙂 Skönt att du mår bra, och tack!

 2. Jag gör som Tofflan och skickar en bamsestyrkekram!!!!!
  Livet är verkligen kort och oförutsägbart……

  1. Ja. Tack och kram!

  • Malinaugusti 9, 2012 kl. 09:17
  • Svara

  Största kramen, vännen. Största!

  1. Största tillbaka!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.