Nöter och nötter

Åh, vilken mysig kväll det blev i går (efter att jag sovit bort det mesta av den), när älskaren R och katterna äntligen var hemma! De verkade lite vilsna, som alltid när de byter ”hem” på somrarna, men det går alltid över fort. De hittar tillbaka till sina favoritplatser och bänkar sig, som om de aldrig hade varit borta. Att ha en sån där mjuk, luddig grej som ligger och spinner på min mage när jag ska sova är enbart rogivande!

I kväll blir det partaj, men jag vet inte så mycket om det ännu. R sitter inne med detaljerna. Det skulle ju vara roligt att se paraden på Pride också, men det är mycket folk och trängsel – vilket är lika med smärta. Förra året satt jag i rullstol och kollade, och trots att jag satt längst fram så var det ändå självklart några jävlar som ställde sig framför mig vid avspärrningen, eller halvt framför så att de liksom hängde över mig. Jävla nötter. Konstigt att en del vuxna människor tycker att det är okej att göra så. Jag såg ju inte ett skit, och de lutade på mig. Aj, hur tänkte du här, liksom?

Vi får se vad det blir av dagen. R har redan åkt till jobbet, och kör en vanlig arbetsdag trots att det är helg. Det är tråkigt att han ska åka iväg precis när han har kommit hem. Det är inte kul att sakna honom hela tiden, men det är inte bra att nöta på varandra heller! Ingen risk här, i och för sig, men i kväll ska jag nöta så mycket att han nästan får nog. Så det så.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/08/noter-och-notter/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.